Platinum Optik te trimite la mare - regulament

hai-la-mare

Art.1. Organizatorii si regulamentul oficial al promotiei

Promoția „Platinum Optik te trimite la mare” este organizată de catre societatea comerciala S.C. Platinum Optik S.R.L.,  numită în continuare Organizator.

Participantii la Promotie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Promotiei (denumit in continuare „Regulamentul oficial”).

Regulamentul oficial este disponibil in mod gratuit oricarei persoane interesate, oricand pe perioada Promotiei, pe site-ul http://www.platinumoptik.ro. De asemenea, regulamentul promotiei poate fi cerut la numarul de telefon indicat in prezentul Regulament.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica Regulamentul oficial, completarea si/sau modificarea urmand a fi adusa la cunostinta publica.

Art.2. Teritoriul, durata si dreptul de participare la Promotie

Promotia se desfasoara în centrele Platinum Optik din orașul Roman, jud. Neamț.

Promotia debuteaza pe data de 01 iunie 2013 la ora 00:00 si se va incheia pe data de 24 August 2013 la ora 24:00.

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica (denumita in continuare „Participant”) care a implinit varsta de 18 ani la data inceperii promotiei, doar daca respecta conditiile prezentului regulament.

Art.3. Premiile promotiei:

  • un premiu 1 constând într-un sejur pentru două persoane la mare cu cheltuielile legate de transport și cazare incluse (premiu oferit în colaborare cu agența de turism Paralela 45 Roman), două perechi de ochelari de soare premium;
  • două premii doi constând în returnarea contravalorii ochelarilor cumpărați de la unul din centrele Platinum Optik, câte o pereche de ochelari de soare premium și câte o consultație oftalmologică gratuită;
  • trei premii trei constând în câte o pereche de ochelari de soare premium și câte o consultație oftalmologică fratuită;
  • zece mențiuni constând în câte o consultație oftalmologică gratuită;
  • consultațiile oftalmologice pot fi efectuate într-un interval de timp de până la 6 luni și au caracter transmisibil, adică tichetul poate fi transmis unei alte persoane.

Art.4. Mecanismul Promotiei

Calitatea de participant la promoție se câștigă prin cumpărarea din unul din centrele Platinum Optik din Roman a uneia sau mai multe perechi de ochelari de vedere sau de soare în valoare de minim 100 de lei. Pentru fiecare 100 de lei cheltuiți participantul primește câte un bilet de tombolă care-i acordă o șansă la câștigarea unui premiu. Un participant nu poate câștiga mai multe premii la tragerea la sorți.

Extragerea va avea loc pe 26 august 2013 iar câștigătorii vor fi anunțați telefoni, pe site-ul http://www.platinumoptik.ro și pagina de facebook https://www.facebook.com/platinumoptik.

Pentru validare participantul trebuie să prezinte biletul de tombolă și bonul fiscal.

Nu se acorda contravaloarea premiului in bani si nici nu poate fi schimbat cu alt premiu.

Art.5. Prelucrarea datelor personale

Prin participarea la aceasta promotie, Participantii confirma luarea la cunostinta a prevederilor Regulamentului oficial si isi exprima acordul privind prevederile sale.

Prin participarea la aceasta promotie, Participantii sunt de acord cu includerea datelor lor personale in baza de date a Platinum Optik si folosirea acestor date in vederea primirii ocazionale de oferte si invitatii speciale la evenimente, din partea Organizatorului.

Organizatorul se angajeaza sa nu dezvaluie datele personale ale participantilor unei terte parti.

Participantilor la aceasta Promotie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea privind protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie. Orice participant isi poate exercita aceste drepturi, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului.

Orice participant are dreptul de a cere, in scris, prin intermediul unei scrisori adresate Organizatorului, excluderea din baza de date a acestuia. Organizatorul se obliga sa inceteze procesarea datelor personale ale petitionarului din momentul primirii unei astfel de cereri.

Art.6. Litigiile si legea aplicabila

Eventualele litigii aparute intre Organizator, pe de o parte si oricare dintre Participanti, pe de alta parte, se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta cale nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instanta competenta din Romania, in conformitate cu dreptul comun.

Legea aplicabila este legea romana.

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page