Platinum Optik și Ochelarii de Soare Ray-Ban®

Indiferent de vârstă, etnie, indiferent de sex și indiferent de cultură, oamenii și-au dorit întotdeauna să strălucească. Suntem ființe sociale, ne place să fim apreciați și iubiți. Conform unui studiu din Glasgow din 2008, avem la dispoziție jumătate de secundă pentru a oferi/înregistra prima impresie. Jumătate de secundă în care nu apucam să spunem mare lucru. Ați ghicit, ne place sau nu să acceptăm, look-ul nostru este principala carte de vizită pe care o avem la dispoziție.

Ochelarii de soare Ray-Ban®

Ochelarii de soare cu cea mai mare popularitate și de departe cel mai vândut brand din lume din gama premium au devenit, în cel mai profund sens al expresiei, must-have-uri pentru orice posesor de ochi. Designul impecabil, linia fashion și longevitatea inegalabilă a lentilei îl recomandă ca fiind cea mai potrivită alegere pentru zile însorite, pline de energie.

Platinum Optik și Ochelarii de Soare Ray-Ban®

Pentru că suntem îndrăgostiți de profunzimea și de reputația acestui brand, ne bucurăm să vă informăm că ne numaram printre foarte puținii reselleri autorizați, participanți la proiectul “Ray-Ban® Certified Reseller 2016”, după cum puteți observa pe site-ul www.ray-ban.com, secțiunea Europe. Începând cu 5 aprilie, cu un stoc puternic, dar și cu sortimentația internațională disponibilă în precomandă (livrabilă în 12 zile), vă invităm bucuroși la centrele Platinum Optik din Iași și din Piatra Neamț să încercați atât modelele iconice Wayfarer, Aviator, Clubmaster, Round Metal, Cockpit cât și răsfățatele Erika, Cat Eye, Jackie Ohh și nu în ultimul rând vedeta colecției, tânărul și distinsul Clubround, lansat la New York Fashion Week în februarie 2016.

Autenticitate si service

V-ați întrebat vreodată cum un produs original poate fi mai ieftin la un distribuitor european decât în magazinul de desfacere a producatorului american? Exact. Este o situație ecnomic imposibilă. Chiar și cu costuri minime, un reseller nu are cum să vândă un produs mai ieftin decât producatorul acestuia, indiferent de cantitate. Protejați-vă de produsele contrafacute, chiar dacă sunt denumite “originale” de către comericiant. Semnele de autenticitate sunt disponibile atât pe site-ul oficial www.ray-ban.com, în programul cât și în centrele de optică medicală Platinum Optik. Vă invităm să ne consultați oricând, fără obligații, la sedii sau telefonic/e-mail, în legatură cu corelația buget/produs. Cu asta ne ocupăm. Este cu mult mai indicat ca pentru același buget să obțineți un ochelar de soare calitativ și eficient decat o replică ce nu vă onorează.

Pentru toți fanii Ray-Ban® mai avem încă o veste frumoasă: deși nu putem sfida legile fizicii, la centrele de optică medicală Platinum Optik vă oferim manopere gratuite la remedierea defectelor / îndreptarea / recentrarea ochelarilor dvs. Ray-Ban®.

Pe viață.

Distribuie...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page